Wat doen de mediums in ons programma

Algemeen

Helderziende waarnemingen gaan buiten de fysieke zintuigen van een medium om, op basis van zien, voelen, ruiken en/of horen van beelden, gevoelens en stemmen.

Psychometrie

Het medium pakt een foto of een voorwerp (neergelegd door aanwezigen) en krijgt dan van gidsen van gene zijde informatie door over de persoon op de foto of de eigenaar van het voorwerp. De informatie kan ook betrekking hebben op personen die in één of ander verband staan met de foto of het voorwerp. Het verloop van waarnemingen via psychometrie is per medium verschillend. Elk medium heeft zijn/haar eigen werkwijze en een persoonlijke stijl van communiceren met bezoekers.

Wij vragen u dringend per bezoeker niet meer dan één foto of voorwerp neer te leggen.

Bloemenseance

Het medium doet waarnemingen met behulp van bloemen, meegebracht door bezoekers. Er is een verschil in werkwijze: het ene medium gebruikt een hele bos, een ander gebruikt een paar bloemen en een derde gaat langs alle meegebrachte bloemen, maakt er een nieuw boeket van en geeft dit met een boodschap aan een van de aanwezigen.

Spontane helderziende waarnemingen

Het medium doet waarnemingen zonder een voorwerp of foto te gebruiken. Deze waarnemingen kunnen zowel betrekking hebben op overledenen als op personen in de zaal. Het medium weet soms direct voor welke bezoeker de boodschap bestemd is, maar moet ook wel eens 'zoeken' aan de hand van de ontvangen informatie. Veel wijze raad van overgegane familieleden, vrienden of persoonlijke geleidegidsen wordt zo doorgegeven.